B&B Op Rolletjes en Theehuis de Buurvrouw

 


 

ZOMER NIEUWS............  

 

 

 * GROEPSACCOMMODATIE huren,

kijk voor meer informatie, foto's en prijzen bij groepsaccommodatie.

 

 


 

 

 Welkom bij onze Bed and Breakfast

"Op Rolletjes"

 

Sfeerfoto van de voortuin van de BB en Accommodatie

 

Even voorstellen, wij zijn Michel en Willemien en hebben een geheel nieuwe B&B/groepsaccommodatie gebouwd in 2013/2014 en deze van alle gemakken voorzien!

De B&B/groepsaccommodatie ligt p de grens van  Drenthe en Overijssel, in het buitengebied van Kerkenveld, gemeente de Wolden, nabij het Reestdal.Theehuis

Hier vindt u buiten onze gastvrijheid de rust, ruimte en persoonlijke aandacht.

Een belangrijk aspect is dat ons terrein en het gebouw geheel rolstoelvriendelijk zijn gemaakt!

 

U wordt ontvangen met koffie/thee en huisgemaakt lekkers!

U kunt 's avonds ook met de pot mee eten! 

 

Na een heerlijke nachtrust wordt u wakker gefloten door de vogeltjes, begroet door de koeien, en de bijen zorgen ervoor dat de tuin er prachtig bij ligt!

 

In huiselijke sferen kan uitgebreid worden genoten van een heerlijk ontbijt met zuivere producten. Er ligt iedere ochtend een krant klaar en er is overal wifi beschikbaar.

 

Er zijn drie ruime kamers met eigen sanitair beschikbaar voor iedereen die dit aanspreekt.

Een kamer is volledig aangepast voor mensen die rolstoelafhankelijk of slecht ter been zijn.

Bij 'bed and breakfast' vindt u foto's van de kamers. 

 

Verblijft u een paar dagen en wilt u de deur niet uit, geen probleem! Er is in de tuin of op het erf altijd wat te beleven, tevens kunnen wij uw lunch en/of diner verzorgen.

 

Heeft u een hulphond, neem uw hond gezellig mee. Graag wel even aangeven van te voren.

 

Boek nu simpel en snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom genieten! Als u nog vragen of wensen hebt, horen wij dat graag. Wij vinden uw mening erg belangrijk


 Kamer 1     €72,50 per nacht


Kamer 1 is een prachtige kamer met een eigen badkamer.

De slaapkamer is ruim van opzet en heeft genoeg kastruimte om al uw spullen op te bergen, er is een hang gedeelte en een leg gedeelte, zelfs voor uw koffertje is een plek.

De kamer is voorzien van 2 enkele boxsprings met elk een nachtkastjes met lamp en er is een radio wekker aanwezig.

De badkamer is eveneens lekker ruim. Naast een ruime douche is er ook een duo ligbad aanwezig met een lage instap. Verder is er een wastafel en toilet aanwezig.

De kamer is voorzien van handdoeken, washandjes, beddengoed, extra beddengoed en kledinghangers. 

Ook zijn er baby badspeeltjes en baby bubbelzeep (voor in bad) aanwezig.

Boek nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0612070038. 

 

badkamer 1kamer 1

boxsprings

Kamer 1

 

 


Kamer 2     €72,50 per nacht


Kamer 2 is een ruime kamer met eigen badkamer speciaal geschikt voor mensen die rolstoel afhankelijk of slecht ter been zijn.

De slaapkamer is ruim van opzet en met een rolstoel kunt u zich er makkelijk in bewegen. Er is veel ruimte om in en uit uw bed te komen. Naast de 2 enkele boxsprings staan nachtkastjes met een lamp tevens is er een wekkerradio aanwezig. Verder is er voldoende kastruimte, er is een hang gedeelte en een leg gedeelte, beide makkelijk toegankelijk met een rolstoel.

Door middel van een soepele schuifdeur gaat u naar de prachtige ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime douche hoek met een aangepaste thermostaat kraan en een stevig opklapbaar douchezitje met armleuningen. Er is een onderrijdbare wastafel met bijpassende kraan en een wastafel op standaard hoogte. De spiegel is zo aangepast dat mensen vanuit een rolstoel er ook in kunnen kijken. Verder is er een mooi toilet met opklapbare beugels.

De kamer is voorzien van handdoeken, washandjes, beddengoed, extra beddengoed en kledinghangers.

 

Dit is een heerlijke kamer waar in u zich zelfstandig ik kunt bewegen.

Boek nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0612070038 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slaapkamer kamer 2 rolstoelvriendelijk


Kamer 3      €72,50 per nacht


Kamer drie is een ruime kamer met eigen badkamer.

De slaapkamer is ruim van opzet en heeft genoeg kastruimte om al uw spullen op te bergen, er is een han gedeelte en een leg gedeelte, zelfs voor uw koffer is een plek.

De kamer is voorzien van een tweepersoons stapelbed, nachtkastjes met lamp en er is een wekkerradio aanwezig.

Door middel van een soepele schuifdeur gaat u naar de prachtige ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime douche hoek, twee wastafels en een toilet.  

De kamer is voorzien van handdoeken, washandjes, beddengoed, extra beddengoed en kledinghangers.

Boek nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0612070038 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamer 3 met ruime slaapkamer en eigen badkamer

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-54118630-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');