De B&B

 

 

De B&B ligt in Drenthe, 9 km van hartje Hoogeveen waar u fantastisch kunt winkelen in de ruim opgezette winkelstraat. Zuidwolde ligt vanaf de B&B 6 km verderop en is kleinschalig en gezellig!

Het Reestdal is ligt een paar kilometer verderop, hier kunt u genieten van een van de prachtigste natuurgebieden van Nederland! Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes met diverse lengtes.

Wij hebben ons best gedaan om alles om en in de B&B zo rolstoelvriendelijk mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk dat u zich vrij kunt bewegen zonder obstakels of andere belemmeringen. Kijk bij “Rolstoel” voor een uitgebreide omschrijving.

Niets is gezelliger dan heerlijk te ontbijten en dat kan alleen met de beste producten. Dus kaas en vlees van blije koeien, scharreleitjes, eerlijke hagelslag en zelf gemaakte jam.Het is mogelijk  om bij mooi weer in de tuin te ontbijten.         

Als u wilt gaan fietsen zijn er verschillende fietsroutes beschikbaar evenals een lunch pakket. Als u wilt gaan shoppen is Hoogeveen een echte aanrader, de hoofdstraat is ruim en breed en er is een grote keuze aan winkels. Als u bij huis wilt blijven is er op en rond het erf altijd wat te beleven. U kunt ongedwongen genieten in onze tuin met verschillende zitjes en een geweldig uitzicht over de landerijen. We hebben iedere dag een “verse krant” en u kunt gratis gebruik maken van onze up to date lees portefeuille. Ook is er gratis wifi beschikbaar.

U kunt 's avonds uit eten gaan maar u kunt ook met “de pot” mee eten, graag 2 dagen van te voren opgeven.

Wij hebben in totaal drie kamers, kijk bij de kamer voor foto's met meer informatie.

In de algemene ruimte kunt u heerlijk genieten op de super hippe lounge banken.

Lounge ruimte

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-54118630-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');