Theehuis 'De Buurvrouw'

Welkom bij 'De Buurvrouw'!

Bij de Buurvrouw kunt u terecht voor en lekkere kop koffie of thee met iets lekkers, vaak is er huisgemaakt gebak beschikbaar! U kunt ook genieten van iets lekkers van de lunchkaart of een High Tea. Het theehuis is in de zomermaanden geopend.

 

 

HIGH TEA bij 'De Buurvrouw':

Sandwich met oa eiersalade, gerookte kip met bacon, kaas en ham, huisgemaakte scones met jam en clotted cream, zeer ruime selectie van zoete lekkernijen en een heerlijk potje thee. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van heerlijke thee, als uw potje thee leeg is vullen wij deze gratis voor u bij met de thee van uw keuze.

Kosten: €20,00 per persoon, graag reserveren op 0612070038.

                 

 

'Met de pot mee eten'

Eet u gezellig met de pot mee?? Dit is mogelijk als u verblijft in de B&B of in de zomermaanden voor iedereen die zin heeft in een lekker potje eten. Graag van te voren reserveren om te voorkomen dat u de hond in de pot vindt!

Er wordt 'home style' gekookt (dus niet uit een pakje) met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin en  streek. 

Binnenkort kunt u kiezen uit drie heerlijke menu's die u hier kunt bekijken.

De kosten: €17,00 per persoon.

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-54118630-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');