Rolstoel

 

 

Onze B&B/groepsaccommodatie is geheel rolstoelvriendelijk!!

 

Ja, dat zeggen er wel meer maar is dat echt zo? Wij denken het helemaal voor elkaar te hebben.

 

Om te beginnen zijn er ruime parkeerplaatsen en op het erf en in de tuin zijn alle paden verhard. De voordeur drempel is lager dan 2 centimeter en voor de rest vindt u geen drempel in de B&B/groepsaccommodatie. U krijgt toegang tot uw vertrek middels een makkelijk te openen deur. Vervolgens heeft u een ruime slaapkamer waar een boxspring en een kledingkast in staan.

U heeft toegang tot uw eigen, eveneens ruime, badkamer  middels een brede schuifdeur. In de badkamer is het toilet aangepast op hoogte en met beugels, de wastafel is onderrijdbaar met passende spiegel, ook is er een wastafel op normale hoogte.  

De ruime douche heeft een makkelijk te bedienen thermostaatkraan en er zijn beugels en een opklapzitje gemonteerd.

 

In de gezellige ontbijtruimte kunt u vrij zitten en bewegen aan uw tafel. Hier vindt u ook de kranten en tijdschriften.

 

De paden rond de BB en in de tuin zijn allemaal verhard en dus ideaal om te vertoeven. De ruime diepe achtertuin heeft een wijds uitzicht over de weilanden waar 's zomers de koeien staan te grazen. Verder biedt de tuin volop privacy en er zijn meerdere zitjes in zon en schaduw.

 

 

 

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-54118630-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');